LEJ EN BARTENDER

HAR DU BARSKABET FYLDT, SÅ LEVERER VI BARTENDEREN

LEJ EN PROFESSIONEL BARTENDER TIL DIN FEST​

Har du barskabet fyldt? Vil du gerne servere lækre cocktails og imponerende drinks til din fest? Vil du hellere hygge med dine gæster end selv at stå bag baren? Løsningen at leje en bartender til din fest!

Du får det bedste af to verdener: Dine egne drikkevarer mixet, shaket og serveret af professionelle bartendere. Vi lover dine cocktails ser toplækre ud, uden at koste en formue.

Vi hjælper dig også gerne med en indkøbsliste til baren!

Ved at leje en professionel bartender til din fest ved du, at der bliver taget god hånd om bar og gæster til din fest. Du får gode drinks, cocktails, der er kælet for, og en pænt opryddet bar inden vi går hjem.

DET SPØRGER VI OM, NÅR DU LEJER EN BARTENDER

Når du kontakter os vil vi naturligvis spørge ind til dato, sted, hvor længe festen varer og hvor mange gæster du inviterer.

Før vi stiller med din lejede bartender vil vi også gerne vide hvor mange typer af spiritus du har, og om du har specielle ønsker til drinks eller cocktails.

Ved du ikke hvilke drinks der kan shakes og mixes af de flasker du har stående, så giver vi gerne gode forslag. Vi har leveret lejede bartendere til hundredvis af fester i årenes løb, og vi ved hvilke drinks og cocktails der er mest efterspurgte.

Du kan selvfølgelig også få hjælp til en indkøbsliste – eller vi kan hjælpe med f.eks. is, glas, pynt og mixers, og så køber du selv din spiritus.

Vi skræddersyr simpelt hen dine bartendere til din fest!

HVAD KOSTER DET AT LEJE EN BARTENDER?

Som udgangspunkt koster en lejet bartender 350 kr per time.

Vi tæller timer fra vi ankommer og gør klar, til baren er lukket og der er ryddet op. Skal vi køre langt uden for København, kan der komme et tillæg for transport.

Hvor mange bartendere du skal leje til din fest afhænger af flere ting. Især antallet af gæster og hvor mange typer af drinks og cocktails der skal serveres spiller ind. Jo flere drinks og cocktails dine bartendere skal mixe, jo længere tid tager det – og jo flere bartendere skal du leje.

Derfor kan det være en god ide at have planerne for hvordan din fest skal forløbe nogenlunde på plads før du kontakter os.

Normalt beder vi om en opdatering på antallet af gæster 1 uge før festen. På den måde får du nøjagtigt det antal lejede bartendere der passer.

Hvis du får mange sene tilmeldinger eller der kommer afmeldinger i sidste øjeblik kan vi ikke garantere, at vi kan nå at rette til.

Men vi gør selvfølgelig altid vores bedste!

Klar til et cocktail eventyr?
Lad os starte det!