GIN & TONIC BAR

DU KAN OGSÅ FÅ GIN & TONIC SMAGNING TIL DIN FEST

GIN & TONIC BAR ​

Aldrig har Gin & Tonic smagning været så populært. Der vælter frem med nye gin destillerier i de her år, både i Danmark og udlandet. Og tonic er bestemt ikke “bare” tonic længere! Det er blevet lidt af en videnskab at vide om din G&T skal serveres med agurk, grannåle eller noget helt andet…

Nu kan du dele alle de spændende nye varianter med dine gæster! Vi kender de bedste og mest spændende kombinationer, så dine Gin & Tonic smagsløg får helt nye oplevelser.

SMAG SPÆNDENDE GIN & TONICS

Drømmer du om at smage nye og spændende kombinationer af Gin & Tonic i festligt lag, så sammensætter vi gerne en G&T Menu der passer perfekt til dig og dine gæster.

Du får selvfølgelig gode historier om de forskellige typer af gin. Vi forklarer forskellen på de forskellig tonics, så du – og resten af selskabet – kan rejse verden rundt fra din egen bar.

Vi mange typer af gin I kan smage, så alt du skal gøre, er at fortælle lidt om gæsterne der kommer og så tilpasser vi en smage-menu til jer.

Du kan få Gin & Tonic smagning både eftermiddag og aften, og i det antal timer der passer til din fest.

GIN & TONIC SMAGNING - DE PRAKTISKE DETALJER

Når du bestiller Bartenderiet til Gin & Tonic bar, så er der stort set frit spil i forhold til dine ønsker. Vi har adgang til både de mere gængse gin og kendte tonics og de helt særlige, som dine gæster garanteret ikke har smagt før.

Du kender dine gæster, så fortæl os hvem de er og vi finder den helt rigtige Gin & Tonic smage-menu til jer.

Vi sørger for en mobil bar, friske råvarer, de rigtige glas og nok isterninger. Du opdager med det samme, at der er styr på planlægningen og så har vi nok Danmarks mest dedikerede bartendere. Du skal heller ikke bekymre dig om at rydde op eller klare opvask.

Du kan fokusere på dine gæster og så klarer vi alt det praktiske!

Og så til den kedelige del af din G&T smagning:

Pris og kvalitet hænger sammen (sådan er livet, beklager!), også når det gælder din Gin & Tonic bar.

Vi bliver gerne og serverer for jer hele natten, men i forhold til prisen, kan du næsten gætte, at der bliver drukket lidt mere til en gin smagning der varer 5 timer end hvis vi besøger dig i 2. Så prisen følger både antallet af timer og hvilke G&Ts vi serverer til din smagning.

Du kan få besøg af os uanset om du bor i København, Aarhus, i Nordsjælland, på Fyn eller i Sønderjylland – vores kompetente bartendere tager gerne på tur i hele Danmark. Den geografiske placering kan betyde noget for prisen.

I skal være minimum 12 personer for at bestille en Gin & Tonic smagning – men om I er tolv eller mange flere betyder ikke noget. Vi er vant til at skalere op og ned efter behov. Men 12 er minimum.

Klar til et cocktail eventyr?
Lad os starte det!