PRIVATE EVENTS

SÅDAN FORKÆLER DU DINE GÆSTER MED COCKTAILS

SKAL DIN FEST VÆRE DEN ALLE HUSKER?

Forestil dig det her…

Du og dine gæster har netop spist lækker mad, stemningen er i top, der er fortalt gode jokes og playlisten er finpudset og NU skal festen i gang!

Og resten af aftenen tilbringer du bag baren med at forsøge at blande et utal af drinks efter opskrifter printet på et stykke fedtet papir. Mens dine gæster hygger, danser og venter på du mixer endnu en cocktail til dem…

Nej vel?!

Du kan ikke gøre din fest om, så selvfølgelig skal du være sammen med dine gæster. Det er DIN fest. Du er vært(inde) ved din og dine gæsters fest.

De skal forkæles med det bedste du har at byde på: Dit selskab – og de lækreste cocktails!

Det er her cocktails og bartendere fra Bartenderiet kommer ind i billedet.

DU KAN FÅ HJÆLP TIL ALLE TYPER AF PRIVATE FESTER

Elsker du at se dygtig bartender dreje, mixe og shake farverige cocktails? Med sans for detaljerne og det helt rigtige “garnish”.

Har du lyst til at prøve nye spændende gin og anderledes tonics?

Vil du gerne serveres lækre alkoholfrie drinks og indbydende mocktails (cocktails uden alkohol)?

Du kan få hjælp til alt fra din store fest eller til din intime gin og tonic bar. Vi kører både i København og resten af landet.

FORTÆL OS HVILKE COCKTAILS ELLER G&T’s DU DRØMMER OM!

Holder du fest i København, Aarhus eller et helt andet sted i landet? Vi elsker at mixe cocktails for glade gæster i hele Danmark!

Du sørger for dine gæster. Vi sørger for en komplet bar løsning til dine cocktails, alkoholfrie eller ej, og medbringer alt fra is til de helt rigtige sirupper foruden selvfølgelig mixers og alkohol. Selv baren har vi med.

Alt du skal gøre er, at fortælle os hvor i Danmark du holder festen, hvornår det er og hvor mange I bliver. Og så den sjove del: Du skal vælge hvilke cocktails, alkoholfrie drinks eller Gin & Tonics I skal drikke!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mangler du en bartender, en komplet løsning eller er du lidt i tvivl om hvad der passer bedst til jeres firmaarrangement? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi ud af hvilket setup der vil passe bedst til din næste fest eller personaledag.

Du får kun event og barløsninger i højeste kvalitet hos Bartenderiet, og vi er helt sikre på, vi kan hjælpe dig med den bedste løsning til dit virksomhedsarrangement.

Kontakt os på

+45 51 22 99 37
info@bartenderiet.dk