FREDAGSBAR

VI GØR DIN FIRMA FREDAGSBAR EKSTRA FESTLIG

SÅDAN BLIVER DIN FREDAGSBAR NOGET HELT SÆRLIGT

Har du fået den (tvivlsomme?) ære af at arrangere den næste fredagsbar i dit firma? Hvordan sikrer du dig, at alle hygger sig og der er drikkevarer i baren for enhver smag? – Og hvordan sørger du for, at du ikke skal stå for klargøringen eller oprydningen bagefter?

Din løsning på den helt særlige firma fredagsbar er at hyre professionelle bartendere. Bartendere, der elsker at nørde over de klassiske cocktails og har styr på de nyeste Gin & Tonics. Bartendere, der kommer med alt hvad I skal bruge, fra is til glas og garneringer, og som også rydder fuldstændigt op efter sig.

Alt du skal gøre, er at kontakte os og beslutte hvad I skal drikke. Så klarer vi resten!

SÅDAN FÅR DU EN FESTLIG FREDAGSBAR - SEND OS DETALJERNE

DIN DRØM, VORES MISSION

Fredagsbar kan være mange ting. Har I traditioner i jeres firma, der skal indtænkes? Ved du, der er bestemte cocktails der altid er et hit blandt dine kolleger? Eller er det de anderledes flaskeøl, der også helst skal være en del af jeres fredagsarrangement?

Skal nogle af deltagerne køre hjem? Så I skal have alkoholfrie drinks eller mocktails på menuen.

Passer en Gin & Tonic smagning i virkeligheden bedst til næste fredagsbar i jeres virksomhed?

Du kender dine kolleger, så fortæl os hvad du drømmer om. Så sørger vi kompetent sparring og gode forslag, så din drøm bliver virkelighed!

DU SKAL HYGGE I FREDAGSBAREN, IKKE RYDDE OP

Fredagsbar i firmaet skal være sjovt, også for den der arrangerer den! Det er ikke meningen du skal bruge en halv dag på at gøre klar og stå med opvask og affald når baren lukker. Du skal hygge og slappe af med kollegerne – det er jo hele ideen bag en fredagsbar.

Når Bartenderiet rykker ind klarer vi alt det praktiske. Vi har endda en mobil bar vi kan stille op, så det eneste vi skal bruge er gulvplads Alle drikkevarer, glas, pynt og masser af is klarer vi.

Og vi rydder fuldstændig op efter os inden vi går, til den mindste kapsel.

UDENDØRS FIRMA FREDAGSBAR

Sommer og sol, lækre cocktails og kolde øl – fredagsbaren behøver ikke være indendørs!

Står du for den næste fredagsbar i jeres firma, og er der udsigt til lune temperaturer? Så flyt udenfor!

Vores mobile bar kan sagtens stilles op uden i det fri, og gør sig lige fint på jeres tagterrasse som på græsplænen. Der er ingen grund til at sidde indenfor og kukkelure hvis Danmark viser sig fra sin smukkeste side.

Du fortæller os hvor og hvornår vi skal komme og hvor mange I bliver – resten klarer Bartenderiet. Vi lover at finde nogle gode sommer cocktails frem, der passer til fredagsbar i det fri!

Og skulle du mangle en DJ, så har vi også gode kontakter.

BÆREDYGTIG FREDAGSBAR

Er bæredygtighed en del af din virksomheds DNA? Det kan du også vise til jeres næste fredagsbar.

Bartenderiet serverer nemlig altid vores Gin & Tonics, cocktails og alkoholfri drinks i bio-nedbrydelige glas eller i genbrugsglas. Og uden sugerør, hvis det er muligt. Al pynten kan selvfølgelig også være økologisk.

Ønsker I kun at bruge lokale råvarer i jeres fredagsbar, så tag en snak med os – det kan vi helt sikkert også finde en løsning på.

Har din virksomhed en CO2-venlig grøn profil, så ring og skriv – vi kan arrangere en fredagsbar, der ligger helt på linje med jeres mission om at være bæredygtige.

Klar til et cocktail eventyr?
Lad os starte det!