COCKTAIL KURSUS

NOGLE KURSER ER ALDRIG KEDELIGE!

DU BLIVER (OGSÅ) KLOGERE PÅ ET COCKTAILKURSUS ​

Et cocktailkursus betyder, at du selv skal yde en indsats. Lære noget, røre ved råvarerne, eksperimentere og teste. Shake, mikse og blande. Det er næsten som en kemi time… altså bortset fra, at du selvfølgelig får lov at drikke dine egne cocktails!

Men du bliver også lidt klogere og får masser af ny inspiration – og går hjem med et smil på læben. Et cocktailkursus er nemlig aldrig et kedeligt kursus!

Du kan komme på cocktail kursus hos Bartenderiet hjemme hos jer selv. Vi kører ud med alt I skal bruge og sørger for at undervise med et godt glimt i øjet.
JA TAK, VI VIL GERNE PÅ COCKTAIL KURSUS!

SEND OS DETALJERNE & DU FÅR ET TILBUD

VI PLANLÆGGER DIT COCKTAILKURSUS SAMMEN

For at dine kolleger får mest mulig gavn af cocktail kurset er det vigtigt at du overvejer et par ting: Hvordan er I aldersmæssigt fordelt, er der flest kvinder eller mænd og er deltagerne “garvede” cocktail elskere eller er de nybegyndere.

Vil de elske at nørde indenfor et bestemt emne (som f.eks gin eller rom), eller vil I smage lidt af hvert?

Du er med til at bestemme om det er de søde, de sure, de klassiske, de stærke eller de lidt anderledes cocktails der skal på læseplanen i cocktailkurset.

Fortæl os hvem dine kolleger er, og vi kommer med forslag til de cocktails og det kursus, der passer perfekt til jer!

ET KURSUS I COCKTAILS GIVER FÆLLESSKAB

Du skal hverken bruge projektor, powerpoint præsentationer, Zoom eller Teams på vores kurser!

Vi kører den analoge stil hvor man kommer hinanden ved, griner og arbejder sammen. Ja, vi hygger simpelthen i samme lokale.

Vel er det et kursus i at lave cocktails, men det er lige så meget et kursus i at være sammen på tværs af afdelinger og titler. I realtid og under samme tag.

Vælger du et cocktail kursus hos Bartenderiet, så aftaler vi på forhånd hvilke cocktails, der passer bedst til dine kolleger og jeres virksomhed. Vi ser på hvor lang tid I har, hvor mange cocktails, der skal serveres og om der skal være alkoholfrie drinks imellem. Mocktails uden alkohol kan nemlig være mindst lige så flotte og festlige

Klar til et cocktail eventyr?
Lad os starte det!