ALKOHOLFRI DRINKS
& JUICE BAR

ALKOHOLFRI DRINKS ER POPULÆRE SOM ALDRIG FØR

COCKTAILBAR LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE

Der var engang hvor mængden af alkohol var succeskriteriet for en cocktail. Sådan er det ikke mere! Nu er mocktails (cocktails uden alkohol) og alkoholfri drinks stort set altid en del af vores cocktailbarer.

Lækre juicer, spændende smage og sirupper i smukke farver slår til enhver tid en kedelig cola! En alkoholfri cocktail smager også af sol, sommer og eksotiske ferier!

Når du skal vælge cocktails til din fest, er din vigtigste opgave er at ramme det der efterspørges i baren.

Du har selvfølgelig valget mellem en fuldstændig alkoholfri cocktail- eller juice bar – eller vi kan kombinere dine virgin drinks med mere traditionelle cocktails. Vi shaker og mixer altid gerne drinks med og uden alkohol i en skøn forening.

JUICEBAREN ERSTATTER SUKKER OG ALKOHOL

Vil du gerne sige farvel til sodavand, øl og vin? Så er en juicebaren det perfekte alternativ.

Lækre sunde juicer er en spændende måde at udfordre smagsløgene hos deltagerne til dit virksomhedsarrangement – og så de er smukke at se på.

Hvis du allerede er ved at gå utraditionelle veje og overveje street food på menuen til jeres firmafest eller personaledag, ja så passer en juicebar helt perfekt.

Vælger du en juicebar til frokosten undgår du de traditionelle søde sodavand og sløvende øl. Du kan også lægge en juice pause ind inden middagen som et alternativ til boblerne. Det læsker og appellerer til alle kulturer.

Har du gæster der ikke drikker alkohol til middagen, så komponerer vi gerne en juice menu der tilpasses din menu. En juicebar kan supplere en middag smukkeste vis – det har selv de danske Michelin restauranter opdaget.

Din juicebar kan selvfølgelig kombineres med en efterfølgende cocktailbar, både med og uden alkoholiske drinks.

Klar til et cocktail eventyr?
Lad os starte det!