FIRMAEVENTS

NÅR FIRMAFESTEN BARE SKAL VÆRE EKSTRA FESTLIG

COCKTAILS GØR BAREN TIL FESTENS SAMLINGSPUNKT!

Har du fået ansvaret for aktiviteterne til den næste fredagsbar eller firmafest? Og trænger I virkelig til FEST, glade drinks og god stemning? Til at blive forkælet og hygget lidt om.

Bartendere, der kreerer skønne og indbydende cocktails er altid et godt samlingspunkt. Vi lyver ikke, når vi siger, at en cocktail bar er et hit ved ethvert firmaarrangement! Når der bliver mixet og shaket cocktails bag baren får selv de mindre snaksagelige noget at snakke om.

Cocktails til et firmaarrangement gør baren til stedet hvor I mødes. Du forkæler dine kolleger med noget særligt. Det er altid god underholdning når en professionel bartender rykker ind!

LÆKRE ALKOHOLFRI DRINKS TIL DIT VIRKSOMHEDSARRANGEMENT

Skal dit firmaevent byde på noget for alle, så sammensætter vi meget gerne en bar menu med alkoholfrie drinks – de er mindst lige så festlige som dem med alkohol, og et godt alternativ til en anderledes cocktail bar.

Uanset om du ønsker at leje en bartender og bar, der både serverer drinks med og uden alkohol, eller du foretrækker en fuldstændig alkohol fri bar, så lover vi det bliver flot og festligt!

COCKTAILKURSET ALLE GLÆDER SIG TIL - PERFEKT TIL MINDRE FIRMAER

Siger du det magiske ord “cocktailkursus” giver det som regel julelys i øjnene på dine kolleger. Det er ikke uden grund, at cocktailkurser er en af vores absolutte favoritter når det kommer til firmaevents. Det passer især godt til dig der arbejder i en mindre virksomhed – her får du og dine kolleger en sjov og god ice breaker enten før eller efter en god middag.

Vil du være firmaets mest populære fest arrangør?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mangler du en bartender, en komplet løsning eller er du lidt i tvivl om hvad der passer bedst til jeres firmaarrangement? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi ud af hvilket setup der vil passe bedst til din næste fest eller personaledag.

Du får kun event og barløsninger i højeste kvalitet hos Bartenderiet, og vi er helt sikre på, vi kan hjælpe dig med den bedste løsning til dit virksomhedsarrangement.

Kontakt os på

+45 51 22 99 37
info@bartenderiet.dk

Klar til et cocktail eventyr?
Lad os starte det!