BARTENDER BLOGGEN

En blog i cocktailens tegn

Strawberry Daiquiri – en frisk fornøjelse i sommervarmen og til fest

"Søger du en sød og lækker opfrisker, der gør godt både i sommervarmen og på dansegulvet, så er Strawberry Daiquirien det oplagte valg. Med sin forfriskende, syrlige sødme og en smag, der modsat den klassiske Daiquiri sjældent domineres af alkohol (om end power på romsmagen nemt kan arrangeres!), er der lagt op til, at de fleste kan være med. Her på siden finder du vores bedste bud på en opskrift på en Strawberry Daiquiri, som smager fantastisk og får den helt rigtige, cremede konsistens."

Espresso Martini – et opkvikkende twist på en velkendt klassiker

"Hvis du leder efter en drink, der både fungerer som en opkvikker og puster liv i selskabet, så kan en Espresso Martini med sit indhold af opkvikkende kaffe og humørboostende vodka meget vel være det, du søger. Drinken brillierer både til brunchen, til aftenkaffen og til fester og har således chokstartet hyggelige og sjove stunder siden 1980’erne.

Her finder du vores bedste opskrift på den frække Espresso Martini, så du kan få et lækkert energiboost, når du har brug for det "

Aperol Spritz – Den Store Sommerdrik

"Langt de fleste af os har hørt eller prøvet den super populære sommerdrik; Aperol Spritz. Drinken stammer oprindeligt fra Italien, og selvom den ikke havde set lyset før 1919, så er det alligevel en drink som har taget både Danmark og resten af Europa med storm. Drinken associeres bedst med alt det vi elsker ved sommeren. Varme, lange dage, sommerflirts og gode stunder.

Her får du derfor vores bedste opskrift til en lækker Aperol Spritz, som du kan spice din sommerfest, hyggestund eller andet op med."

Fredagsbar: 5 drinks du SKAL servere til din næste fredagsbar!

"Har I besluttet jer for at holde fredagsbar? Og har du fået opgaven ”at arrangere det hele”? Måske er det dig, der arrangerer det hver gang? Har du så besluttet, hvilke drinks du vil servere? Du har garanteret overvejet den nemme løsning. Du ved, den der løsning, hvor du køber en masse øl, liner nogle stole op, og du selv står bag baren? "

Kend dine drinks: 3 Drinks Du Bør Kende

"Der findes nogle drinks, man bare ikke må gå glip af. Kender du f.eks. blood orange margarite, aperol spritz og cosmopolitan? Det gør du nok højst sandsynligt - og hvis ikke får du her muligheden for at stifte bekendtskab med nogle fantastiske drinks. Måske du ender op med at servere dem for dine gæster til næste fest? "