Fredagsbar: 5 drinks du SKAL servere til din næste fredagsbar!

Har I besluttet jer for at holde fredagsbar? Og har du fået opgaven ”at arrangere det hele”? Måske er det dig, der arrangerer det hver gang? Har du så besluttet, hvilke drinks du vil servere? Du har garanteret overvejet den nemme løsning. Du ved, den der løsning, hvor du køber en masse øl, liner nogle stole op, og du selv står bag baren?
Eller måske overvejer du rent faktisk at gøre det lidt anderledes den her gang.

Hvad enten du holder fredagsbar hver fredag, eller det her er første gang, er det vigtigt, den sidder lige i skabet! Fredagsbarer styrker fællesskabet på arbejdspladsen, og hvis du holder kedelige fredagsbarer, skaber du en kultur, hvor de ansatte ikke gider deltage i dem. Resultatet bliver et ringere fællesskab.

Derfor skal din fredagsbar være anderledes!

Men ingen fredagsbar uden en bar – og gerne med en rigtig bartender, der mixer farverige drinks, som får både baren og festlokalerne til at se lidt mere stemningsfyldte ud. Bevares, der er aldrig noget galt med en god kvalitetsbajer, men ligesom alle andre barer, bliver også din fredagsbar vurderet på udbuddet af drinks.

For sandheden er, at alle mennesker (JA, også dine gæster!) hellere vil drikke drinks, hvis de havde muligheden. Hvis du kun køber øl, kunne de lige så godt gå ned på den lokale bodega. Derfor får du herunder en oversigt over de 5 mest populære drinks herhjemme – og dermed også de drinks du absolut SKAL servere til din næste fredagsbar.

You’re welcome! Here goes:

Drink nr. 1: Gin Hass

Gin Hass er en af de absolut mest populære drinks herhjemme. Den får sin dejlige forfriskende smag af lemon sodavanden og limen, mens den får sin sødme fra ginnen og mangosiruppen. Et absolut must have til alle fredagsbarer – og lige populær blandt alle køn!

Ingredienser: 4 cl. Gin og 2 cl. Mangosirup shakes sammen og hældes op i et glas med isterninger. Herefter toppes indholdet med lemon sodavand og 1 skive lime.

Drink nr. 2: Isbjørnen

Dette er en drink, som de fleste mænd kan forstå! Bag den festlige blå farve gemmer vodkaen og spriten på en smag, man aldrig bliver træt af. Hvis der skal være fest, er isbjørnen en af de drinks, du ikke kommer udenom!
Ingredienser: 4 cl. Absolute vodka shaket sammen med 2 cl. Bols Blue Curacao, som hældes op i et glas med isterninger og toppes med sprite.

Drink nr. 3: Mojito

Dette er pigernes (… og fyrenes ;-)) drink! Den har en fantastisk sødlig smag, som med garanti vil gøre din fredagsbar mere populær end den nærmeste bodega! Specielt hvis du vælger at holde fri bar!
Ingredienser: 4 cl. Lys rom og 1 tsk. Rørsukker shakes sammen og hældes op i et glas m. isterninger og nulrede mynteblade. Herefter toppes indholdet med danskvand og 1 skive lime

Drink nr. 4: White Russian

Her får du en af de mest populære drinks, det samlede spiritusarsenal har at byde på! White Russian minder mest af alt om en delikat isdessert med sin milkshakelignende smag. En sand vinder til hver en fredagsbar!
Ingredienser: 3 cl. Kahlúa og 3 cl. Vodka som shakes sammen og hældes op i et glas med isterninger. Til sidst toppes indholdet med sødmælk.

Drink nr. 5: Pinã Colada

Igen én af de drinks, som nok mest er til pigerne, men hvis enorme popularitet herhjemme alligevel giver en berettigede plads i vores top-5 (og dermed også én af de drinks, du bør have med til din fredagsbar!).

For det er som bekendt en gammel sandhed, at dér hvor kvinderne har det sjovt, er også dér, hvor festen finder sin plads.

Så du gør klogt i også at servere nogle veltilberedte Pinã Colada drinks til den hunkønnede del af dine gæster!
Ingredienser: 5 cl. Lys rom og 6 cl. Kokoscreme shaket sammen med ½ cl. Friskpresset limesaft, som herefter hældes op i et stort glas med isterninger. Til sidst bliver indholdet toppet med ananasjuice.

Lej En Bartender Til Dit Næste Event!